Η Εταιρία μας

Μελος του AVJ CONSTRUCTIONS & DEVELOPMENT GROUP

Η Vasalino energy έχοντας υιοθετήσει αμιγώς οικολογική στρατηγική ,παρέχει υπηρεσίες πώλησης και κατασκευήs Φωτοβολταϊκών σταθμών, Αιολική ενέργεια, Μικρά Αιολικά 60kw,  καινοτόμα Ενεργειακά Τεχνολογικα Στανταρ Υδρογονο και Αποθηκευση Ενεργειας και υπηρεσίες που απευθύνονται και καλύπτουν τις ανάγκες όλων των επιχειρήσεων και ιδιωτών πελατών μας.

Με την αξιοπιστία που μας περιβάλει δημιουργούμε νέες συνεργασίες και κατασκευές ενεργειακών προτύπων συμμετέχοντας ενεργά στην ανάπτυξη της ενεργειακής επάρκειας της Ελλάδος.

Η Vasalino energy και το επιστημονικό προσωπικό της προσφέρει πλήρες πακέτο υπηρεσιών, διαθέτοντας ολοκληρωμένες λύσεις που καλύπτουν όλα τα στάδια των έργων που αναλαμβάνει, και περιλαμβάνουν:

Οι έμπειροι μηχανικοί και τεχνικοί της Vasalino energy αναλαμβάνουν το συντονισμό, την επίβλεψη και την κατασκευή των έργων όπως επίσης και την Λειτουργία και Συντήρηση (O&M) εξασφαλίζοντας την μακρόχρονη εγγύηση της επένδυσής σας.

Είμαστε κοντά σας να εξυπηρετήσουμε της ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε ευκαιρίες επένδυσης με υψηλές αποδόσεις χωρίς ιδιαίτερο ρίσκο.