Αιολικοί Σταθμοί

    Γίνεται φόρτωση φωτογραφίας

 

Μικρά Αιολικά 50kw/ ετήσιο εισόδημα 42.000€/48.000€

 

  H Vasalino energy   μέσα από τη μακρόχρονη ενασχόλησή της με τον τομέα των ΑΠΕ λαμβάνοντας  υπόψη τις ευκαιρίες, τις υψηλές αποδόσεις, τα  προβλήματα  στην εύρεση αξιόπιστων συνεργατών για την κατασκευή έργων  μπορεί να προτείνει έργα με το κλειδί στο χέρι{ tern key projects } με γνώμονα πάντα την βιωσιμότητα και το ουσιαστικό κέρδος του πελάτη μας.

Η Aιολική ενέργεια πρωταγωνιστεί στην ανάπτυξη των ΑΠΕ στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια παρά την κρίση. Το  υψηλό αιολικό δυναμικό της χώρας μας κατατάσσεται μεταξύ των πλέον κορυφαίων και ελκυστικών στην Ευρώπη.

Τα υπό ένταξη γήπεδα εγκατάστασης  διαθέτουν αποδόσεις άνω των 6,5m/s και σε κάποιες περιπτώσεις αγγίζουν ακόμη και τα 8m/s-9m/s. Οι προτάσεις μας  για κατασκευή σταθμού Ανεμογεννήτριας 50kw  περιλαμβάνουν γήπεδα με υψηλό  αιολικό δυναμικό για τα οποία έχει τη δυνατότητα να εγγυάται μίνιμουμ 6,5 m/s αιολικό δυναμικό.

Εκτιμάται ότι σήμερα λειτουργούν περίπου 1500 MW από αιολικά πάρκα, και στόχος είναι να εγκατασταθούν 7.500 MW μέχρι το 2020, από τα οποία τα 300MW αφορούν υπεράκτια Αιολικά πάρκα.

Οι ΑΠΕ  αναπτύσσονται με ραγδαίους ρυθμούς στην Ελλάδα και στόχος της Ελληνικής Κυβέρνησης στη συνολική παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ να φτάσει το 40%, μέχρι το 2020. Δεδομένου ότι ο στόχος των ΑΠΕ αποτελεί συμβατική υποχρέωση της χώρας που απορρέει από τους σχετικούς κανονισμούς της Ε.Ε. και το Πρωτόκολλο του Κιότο, ο επενδυτής επενδύει με ασφάλεια τα χρήματα του σε έναν μακροχρόνιο επενδυτικό  προσανατολισμό όπως είναι αυτή της Αιολικής Ενέργειας.

Διαθέτουμε στην εταιρία  μας υπό έγκριση αδειες μικρών αιολικων έως 50kw σε περιοχές της Ευβοίας , Αττικής, Βοιωτιας , Αχαΐας, με προσύμφωνα ενοικίασης και σε νομοθετικά πλαίσια που ισχυουν [ νέο νομοσχέδιο άρθρο 4 / άδειες μικρών αιολικων].

 

http://www.energypress.gr/news/Katatethhke-sth-Boylh-to-nomoshedio-gia-APE-kai-diakopsimothta#

info@vasalino-energy.gr